Skriv en besked eller ring direkte for booking

BEHANDLINGER

En ny form for behandling som varer ca. 30 minutter.

Hvad er BMS akupunktur?


Akupunktur er en kinesisk behandlingsform og akupunktur betyder behandling med nåle og er en afbalancerende behandling.

BMS-akupunktur er ikke en traditionel kinesisk akupunktur, da kroppen kortlægges i regioner, hvor der behandles med akupunkturnåle for at frigive spænding og energi ud til de steder hvor der er opstået et problem.

BMS står for Body Map System og er et system hvor kroppen er opdelt som et kort. Ud fra dette kort er der et bestemt system der følges hvor nålene skal sidde.
Som BMS-behandler stikker jeg aldrig lokalt der hvor smerten sidder, altså i det område som der gør ondt, men stikker lang fra smerten. I en BMS-behandling stikker jeg i underarme, hænder, underben, fødder og skalp.
Behandlingen foregår ved at jeg stikker tynde sterile engangsnåle ind i hud, muskler, sener. Nålene vil stimulere nerverne og blodgennemstrømningen derved udskilles smertedæmpende hormoner og kroppen stimuleres til at genoprette balance og få kroppen til at fungere igen.

Derudover vil du som klient være fuldt påklædt, dog må det gerne være løst tøj så jeg kan komme til på dine arme og ben.

BMS Akupunktur kan hjælpe ved:

 • Nakkesmerter
 • Frossen skulder
 • Golf- og tennisalbue
 • Seneskedehindebetændelse
 • Knæsmerter
 • Hælspore
 • Rygsmerter
 • Lændesmerter
 • Iskiassmerter
 • Hovedpine/migræne
 • Kæbesmerter
 • Ankelsmerter
 • Hoftesmerter
 • Menstruationssmerter
 • Overgangsalder
 • Graviditets smerter
  Og meget andet.

Beskeder fra den åndelige verden

Hvad er clairvoyance hos Alternativ Behandler?


Clairvoyance betyder “klarsyn” på fransk og er et udtryk for at fornemme,føle,se,mærke og høre forskellige budskaber.

Jeg bruger min indfølingsevne til at stille ind på din fortid, nutid og fremtid. Herved får jeg de nødvendige informationer til at kunne råde dig med, hvad du har brug for.

Jeg bruger klarfølelse, klarhørelse og klarsyn i mit arbejde. Jeg bruger mine guider og dine energier. Klarhørelse er i halschakraet, klarsynet er i pandechakraet og klarfølelsen er i hjertechakraet, jeg bruger kronechakraet for at få min kontakt til åndeverden og til mine guider.

Jeg har den evne at bevæge mig i “Den Åndelige Verden”, og videreformidle informationer direkte derfra: Det behøver ikke at være hjemme hos mig, det kan også foregå hos dig.

Jeg ønsker at bruge mine evner på at hjælpe mennesker. Måske er du i en situation i dit liv, hvor du ikke kan se nogen åbne døre: dér kan åndeverdenen hjælpe dig med at åbne lige dén dør du har brug for hjælp til guidning /vejledning forståelse for hvorfor og hvordan du har det.

Det er ikke en facitliste og det vil være meget personlig og individuel rådgivning du vil få.Vi bærer selv ansvaret for vores liv på jorden.

Clairvoyance rådgivning er et redskab til dig i din personlige udvikling. Jo mindre jeg ved om dig, jo mere vil jeg kunne stille ind på, dermed sagt jeg vil helst ikke vide noget om dig på forhånd. 

Husk du vil altid have din frie vilje efterfølgende til at vælge hvilken vej/veje du vil følge. Jeg stiller aldrig ind på tredje person, alvorlig sygdom og eller død. Dvs. jeg stiller ikke ind på andre end dig, clairvoyancen omhandler dig.

Selve clairvoyancen foregår oftest siddende. Jeg starter med at stille ind på dig. Løbende vil du få af vide det du skal have af vide som kan være det du lige har brug for at vide.

Tidsmæssigt ca 45 minutter til 1 time.

Jeg arbejder under tavshedspligt.

En helbredende behandling

Hvad er healing?


Healing er det engelske ord for heling/helbredelse.

Her kan du enten sidde eller ligge, fuldt påklædt. Jeg ligger oftest 2 hænder på dig, jeg får hjælp fra den åndelige verden og kanaliserer energien/healingen til de steder i din krop hvor du har brug for healingen, som føles som en varme fra mine hænder.

Du vil også mærke den varme i de steder på din krop som har brug for denne. Du vil derved få mere balance i dig selv og dine energier. Varmen går ind og fylder de huller op der mangler opfyldning for at dine energicentre er hele og kan virke igen.

Selve healingen varer i flere dage derefter hvor din krop arbejder med det jeg har hjulpet dig med.

Meget forskelligt hvordan du vil mærke det i dig, nogen bliver meget friske lige med det samme andre måske lidt trætte. Efter tid vil du mærke en stor lethed pga. der er balance i dig.

Vigtigt at drikke godt med væske efter behandlingen.

Book tid til behandling

Ønsker du behandling af Dorthe skal du kontakte hende via telefonen eller sende en besked på kontakt siden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.