Uddannelse og baggrund

OM DORTHE

Et stærkt ønske om at hjælpe andre

Kom helt tæt på Dorthe

Hos Alternativ Behandler arbejdes der ud fra, at både krop, sind og sjæl skal være i balance for, at vi kan få et sundt og givende liv.

Jeg hedder Dorthe Eskildsen, jeg er født i 1967 og bor i Odense med min mand Jan. Vi har to voksne børn. Jeg har altid været spirituel og haft et stort ønske om at kunne bruge det fagligt.

Efter overvejelser frem og tilbage valgte Dorthe at starte op som selvstændig behandler med fokus på healing, akupunktur og clairvoyance. Og hun har ikke fortrudt det et øjeblik siden, da Dorthe ser, hvordan hun dagligt hjælper andre af med deres smerter via hendes alternative behandlinger. 

Uddannelsesbaggrund

2017

Clairvoyance uddannelse

2017

Selvstændig behandler

2017 – 2018

Akupunktur BMS uddannelse

2019

social og sundhedsassistent uddannelse

Flere behandlinger og bedre priser

Hos Alternativ Behandler Dorthe anbefales det at få flere behandler imod smerter for at sikre længere tids virkning. Lad os sammensætte en behandlingspakke til dig.

Booking og priser hos Alternativ behandler

Vil du booke en behandling?

Er du i tvivl om, hvilken form for behandling, der passer bedst til dig og dine behov? Dorthe hjælper dig meget gerne i gang med et forløb eller bare en enkelt gang med præcis den behandling du behøver. Se priserne herunder og kontakt Dorthe for spørgsmål og booking.

Book tid til behandling

Ønsker du behandling af Dorthe skal du kontakte hende via telefonen eller sende en besked på kontakt siden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.